Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Diners PayPal American Express Discover E-Check
Välkommen till Smartsunwear.

Smartsunwear.se är distributör av bland annat solskyddsprodukter och badkläder och handväskor. Vi är återförsäljare av UV-badkläder och solhattar från MALA. Dessutom har vi ett mindre urval av underkläder, jumpsuits m.m. från MALA. Från Zunblock har vi massor av läckra UV-badkläder, solglasögon, badskor, solhattar, lip flops och blöjbadbyxor. Söta och fina blöjbadbyxor från IMSE VIMSE säljer vi också - de är godkända för användning i bassäng. Från GreenPeople har vi läcker ekologisk solcremé och after sun. Vi har också ett varierat utbud av strandväskor, helgväskor och handväskor från Reisenthel. Badkläder till vuxna från Female. Badkläder till barn från Lenttigini. Från Fred´s Swim Academy har vi flytringar till baby och barn - med dem blir simträningen lekande lätt:) -  I butiken hittar du också superfina och unika väskor från GrünBag. Väskorna finns i de flesta vackra färger och för allehanda ändamål. Från Danefæ har vi supercoola och tuffa UV-heldräkter. Hos tyska Playshoes har vi hittat de läckraste badskorna i alla möjliga färger, så nu är det möjligt att hitta ett par badskor, som matchar i stort sett alla dräkter i butiken. Från australiska Baby Banz har vi häftiga solglasögon i många fina färger samt simglasögon i rosa och blått - bägge med 100% skydd mot UVA och UVB. Läckra solhattar i supermjuk kvalitet med UV-skyddsfaktor 50+ såklart.
Vi har gjort mycket för att välja ut våra produkter, som har högsta kvalitet. Vi säljer både danska och utländska produkter, varav många har vunnit nationella och internationella priser.
Det kommer löpande komma fler och nya produkter till sidan, så håll ett öga på om det du söker finns här. Ofta kan du göra en bra affär - vi har alltid erbjudanden på olika produkter.

Du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev så får du veta när vi fått in nya produkter eller bara har några bra erbjudanden.
Hittar du inte det du söker hos oss, kanske inte rätt storlek eller en produkt du vill att vi ska sälja, skicka oss gärna ett mejl. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på info@smartsunwear.dk eller 29 88 82 28

Smartsunwear.se startade i maj 2010 och vi ser fram emot att göra affärer med dig.

Med bästa hälsningar

Iben & Mads